Asigurarea casco

Alege acoperirea CASCO în caz de accident, incendiu, distrugere, furt

Primești 10 oferte, o alegi pe cea mai avantajoasă. Reducere 10% la CASCO

Utilizeaza formularul de mai jos pentru a ne solicita RAPID o oferta de asigurare CASCO. Dacă dorești să intri în contact cu noi pentru consultanta asigurari de orice tip ne poti suna la 0769 619 644

Asigurarea CASCO


De ce sa iti faci o ASIGURARE CASCO? Ce ne ofera CASCO in plus?

Față de o asigurare clasică RCA, asigurarea CASCO vine cu o serie de acoperiri suplimentare cum ar fi furtul, accidentele de nu implică alte mașini sau autoaccidentele, incendiul și alte clauze suplimentare cum ar fi asistența în caz de defecțiune tehnică. Asigurarea CASCO este obligatorie atunci când alegi să îți achiziționezi orice autoturism sau utilaj în leasing. Portalul Asigurarea.net vă oferă cel mai bun tarif la asigurările CASCO, datorită colaborării cu peste 20 de societăți de asigurare și de asemenea finanțare LEASING pentru achiziția mașinii dorite. Acum poți încheia asigurarea CASCO 100% online !


Cum se face o cerere de despăgubire CASCO

Cererea de despăgubire trebuie să conțină: polița în original, dovadă de plată a primei, documentul de transport, factură mărfurilor, documente care să ateste producerea daunei și actele de constatare ale poliției.

În cazul poliței CASCO pentru secțiunea avarii și furt sunt luate în considerare următoarele riscuri: incendiu, trăsnet, explozie, că riscuri generale și ciocniri, loviri sau răsturnări pentru riscurile specifice. De asemenea, se acordă despăgubiri pentru furtul autovehiculului sau al unor părți componente, pentru cheltuielile legate de transportul la atelierul de reparații și pagubele datorate măsurilor luate în timpul producerii evenimentului.

Constatarea și evaluarea pagubelor se face de asigurator împreună cu asiguratul, iar în afară țării de împuterniciții asiguratorului.

Dosarul de daune va conține: înștiințarea asiguratorului în termenul prevăzut, certificatul de înmatriculare, procesul verbal al inspectorului de daune, fotografii concludente, poliță de asigurare, actele de reparație și referatul de plată privind daună auto.

Cere oferta de asigurare CASCO la 0769.619.644 sau prin formularul de mai jos