ASIGURARI GALATI

Daca esti din Galati, te putem ajuta cel mai mic pret la asigurarile RCA.

Agentia noastra de asigurari se afla in Galati, Str Domneasca, 71B.

Primești 10 oferte, o alegi pe cea mai avantajoasă. Reducere 10% la CASCO

ASIGURARI GALATI. Birou de asigurare GALATI. RCA GALATI, LOCUINTE GALATI, LEASING GALATI

Portalul Asigurarea.NET va ajuta cu asigurari RCA, asigurare CASCO, asigurari de SANATATE si de VIATA, precum si asigurarea LOCUINTEI, a UTILAJELOR, si multe alte tipuri de asigurari, clientilor din GALATI.

biroul de asigurari din galati

Cere oferta de asigurare la 0769.619.644 sau click pentru a ne contacta prin intermediul formularului

De ce sa alegi ASIGURAREA.NET Galati ?


De ce sa alegi ASIGURAREA.NET Galati?


  • Colaboram cu cele mai prestigioase companii de asigurari din tara si din lume cum ar fi Omniasig, Generali, Allianz, Grawe, Mondial Assistance, City Insurance si multi altii.


  • Suntem companie intermediara acreditata in activitatea de asigurari din Galati de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara.


  • Va oferim peste 300 de produse de asigurare, ofertate de la 20 de societati, pentru ca Dvs sa alegeti cea mai buna asigurare pentru masina, casa, familia sau firma Dvs.


  • Consilierea si experienta echipei noastre de experti in asigurari in Galati, va prezinta comparativ avantajele fiecarei asigurari si va ofera reduceri exclusive la plata integrala a primelor.


Descoperiti divizia noastra de turism pe platforma MediteranaTour.ro si CroaziereMediterana.roCere oferta de asigurare la 0769.619.644 sau click pentru a ne contacta prin intermediul formularului

Ce tipuri de asigurari poti incheia la biroul nostru din Galati?